Ervaar GroeiKracht

GroeiKracht in de Natuur

Hebben we wel voldoende oog  voor deze gigantische natuurlijke groeikrachten? Zijn die krachten te benutten in onze organisatie?

Wat betekent dat voor medewerkers, klanten en waardeontwikkeling voor stakeholders?

Hoe benut je die?

Oog voor groei principes is de start om ook jouw organisatie als ‘vanzelf’ te laten groeien.

Vertaling naar de organisatie.

De empowerZ Organisatie Diagnose geeft een statistisch betrouwbaar inzicht.
Reflectie op eigen ervaring geeft bewustzijn voor groei-principes en groeikansen.

Wil jij ook Natuurlijk Groeien?

>>  Bekijk de Visie, Missie en Werkwijze van empowerZ >>>

Interesse?

Herkenning – Missie – Visie – Waarde – Aanbod – Doelgroepen
empowerZOnze Waarden en Ons Team

 

 

Andere interessante info

Nieuwe hoop voor mensen in een AI-wereld | Louis Rosenberg | TEDxKC

Stel je een wereldwijde “Hive Mind” voor die de kennis, wijsheid, inzichten en intuïties van miljoenen mensen kan aanboren en een superintelligentie kan produceren die veel slimmer is dan welke individuele persoon dan ook.

Een nieuwe technologie genaamd Artificial Swarm Intelligence maakt dit mogelijk en het zou onze beste verdediging kunnen zijn tegen de opkomende gevaren van AI. Louis Rosenberg, PhD is een onderzoeker, ondernemer en schrijver. Hij is momenteel oprichter en CEO van Unanimous AI, een bedrijf op het gebied van kunstmatige intelligentie dat menselijke intelligentie versterkt door ‘hive minds’ te bouwen die zijn gemodelleerd naar biologische zwermen.

Rosenberg, een productieve uitvinder, heeft wereldwijd meer dan 350 patenten gekregen voor zijn werk in Virtual Reality, Augmented Reality en Human-Computer Interaction. Rosenberg was begin jaren 90 ook de maker van het Virtual Fixtures-systeem voor de Amerikaanse luchtmacht. s, het eerste meeslepende Augmented Reality-systeem.

Voorafgaand aan zijn huidige functie bij Unanimous AI was Rosenberg oprichter en CEO van Immersion Corporation (NASDAQ: IMMR) en Outland Research, en werkte hij als vaste aanstelling aan de California State University (Cal Poly).

Deze lezing werd gegeven op een TEDx-evenement in het TED-conferentieformaat, maar onafhankelijk georganiseerd door een lokale gemeenschap. Meer informatie op https://www.ted.com/tedx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.