Onze Business Escape Room is speciaal voor directeuren, bestuurders, managers en consultants.

empowerZ Introductie Business Escape Room

Regelmatig organiseren we een empowerZ Introductie Business Escape Room (eIBER). Geef aan als ook jij interesse hebt om een keer mee te doen of binnen je organisatie een eIBER wilt organiseren.:

Meld je interesse voor de empowerZ Introductie Business Escape Room voor directie of management van organisaties of Adviseurs (Facilitators).

Vraag informatie!

Leergang facilitator

Heb je de introductie empowerZ Business Escape Room al gevolgd? Meld je dan aan voor de vervolgsessies om het implementatieproces te kunnen begeleiden.

De leergang is te volgen als extern adviseur (facilitator) die de implementatie extern begeleidt. In elke situatie dient het proces ook intern te worden begeleid. Zowel directie, managementteams als adviseurs kunnen de leergang volgen.

Het opleidingstraject bestaat uit maandelijkse cursussen en trainingen. Instroom is elke maand mogelijk. Als je 10 sessies hebt gevolgd ben je in staat om de implementatie te faciliteren.

Heb je interesse? Neem contact op.

Bij voldoende belangstelling kunnen we een locatie bij jou in de burut afspreken. Anders is de locatie is afhankelijk van waar de deelnemers vandaan komen.

Interesse aangeven

Business Escape Room binnen jouw organisatie

Heb je interesse om binnen jouw organisatie een Introductie Business Escape Room te organiseren?

Laat het weten. Neem direct contact op!

Gun je ook anderen Groei door Aandacht

Laat weten dat jij investeert in jouw mensen en in maximaal rendement voor jouw organisatie.

Plaats het volgende bericht op LinkedIn, Facebook, of Twitter:

Ik ga naar de #Business #Escape #Room van #empowerZ voor Adviseurs (Facilitators). Met andere #ondernemers kijk ik vanuit een nieuw perspectief. Doel: meer rendement uit mijn medewerkers. Meld je aan: https://goo.gl/NVMTZu