Geweldig: Duurzaam aangedreven, stille veerboten, die energie effectief gebruiken.

Dit artikel werd geïnspireerd door het ontwikkelen van elektrische veerboten.

Wat is de kracht van deze veerboot?

Fluisterstil, met minimale energie gaat zij door weer en wind, op open water of moeilijke plekken, recht op haar doel af. Alles werkt soepel. Precies waarvoor het is bedoeld is.

Zonder noemenswaardige inspanning is de boot wendbaar en veerkrachtig. Alles werkt zo op elkaar ingespeeld dat het lijkt alsof het vanzelf gaat. De kapitein kan met eenvoudige vingerbewegingen onder alle omstandigheden recht op zijn doel afgaan.

Als het ene doel is bereikt kun je gelijk en als vanzelfsprekend door naar het volgende.

Ondertussen genieten de klanten van de diensten die aansluiten bij hun behoeften. Relaxed glijden zij over het water en genieten van de omgeving, kop koffie en het fantastische uitzicht.

Ongestoord kan gebruik worden gemaakt van wifi om nog wat te werken aan eigen doelen.

De veerboot verbindt haar eigen doelen met die van hun klanten. Alles is op elkaar ingespeeld. Ongemerkt ben je eerder bij het doel dan verwacht.

Is jouw organisatie een duurzame veerboot? Of loop jij aan tegen veel barrières van frictie en zand in plaats van olie in de motor aan?

Aanstekelijk:

Zo’n duurzaam aangedreven, stille veerboten, die de energie effectief gebruiken. Ook voor jouw organisatie?

Medewerkers van organisaties verdienen ook een duurzame inzet!

Zet jij jouw medewerkers al duurzaam in?

Doe jij mee om menselijke energie duurzaam te benutten? Zullen we, in navolging van duurzame veerboten, de onvoorstelbaar vele kwaliteiten, die ieder mens bij de geboorte al meekrijgt, met respect benutten? Dat kost veel minder energie. Het levert voor ieder energie op!

Business Escape Room©

Op 11 september organiseert empowerZ.nl weer een Business Escape Room©. Je krijgt de handreiking om jezelf en je organisatie te bevrijden uit de waan van de dag.

Geef medewerkers de ruimte. Jouw professionals krijgen een enorme boost als jij ze de ruimte biedt aan te geven hoe zij de organisatie ervaren.

Wil je dat niet de problemen, maar de oplossingen leidend zijn? Wil je jouw organisatie in de flow brengen?

Waarderend oogsten

Zet je medewerkers duurzaam in. Laat ze ervaren dat zij waardevol zijn. Elke dag opnieuw. Dan ontdek je dat groeien vanzelf gaat.

Medewerkers ervaren waardering erkenning en gaan zich vanuit hun kracht met meer enthousiasme inzetten voor resultaat. Zij zijn jouw beste adviseurs. Geef hen de ruimte. Met hun kwaliteiten geven zij feilloos aan hoe het beter en effectiever kan. Dat geeft hen energie.

Wil jij dat ook?

Ben jij de ondernemer, directeur, manager HRM- of P&O Professional die je organisatie nieuw leven wilt inblazen, de potentie van je medewerkers wilt ontdekken, en die wilt inzetten voor jouw bedrijf?

Ben jij de Prof bent die organisaties verder brengt?

Ervaar de empowerZ handreiking die organisaties in beweging zet. Meld je aan voor de Introductie Business Escape Room©. Aansluitend kun je de Leergang Facilitator volgen.

Wat is het resultaat?

Met het ontdekken van het geheim van Groei door Aandacht kun je de implementatie de empowerZ aanpak binnen organisaties begeleiden. Met de organisatie en hun medewerkers ga je fantastische ontdekkingen doen die geweldige ontwikkelingen teweeg brengen.

Beschikbare energie wordt als vanzelf beter benut, met als gevolg:

  • Er wordt beter op elkaar ingespeeld
  • Kwaliteiten van elkaar worden ontdekt en gewaardeerd
  • Werken gaat energie opleveren
  • Barrières en problemen worden opgelost of weggenomen
  • Ziekteverzuim loopt terug
  • Resultaten worden beter
  • Klanten merken dat je verandert
  • En nog veel meer ………

Ga jij de uitdaging aan? Meld je aan!

Meld je aan voor de Introductie Business Escape Room© en ervaar het zelf.

Wacht niet. Neem de eerste stap in transitie en verandering. Het kost je vrijwel niets. Bevalt het niet? Je kunt altijd stoppen. Gun jezelf en je organisatie nieuwe kansen. Meld je aan!