UITNODIGING: empowerZ Business Escape Room©

Beste Lezer,

Het is al even geleden dat we elkaar hebben gesproken. Toen ik de uitnodiging voor de Business Escape Room aan het voorbereiden was, moest ik ook aan jou denken.

Ken je organisaties, directies, management, HRM professionals, die de energie en kwaliteiten van hun medewerkers beter willen benutten?

Ken je adviseurs die zo overtuigd zijn dat mensen veel meer in huis hebben dan waarvoor ze worden ingezet en die bedrijven graag een heldere handreiking bieden om groeien weer vanzelf te laten gaan?

Lees verder en ontdek dat Groei door Aandacht heel veel kan veranderen in een organisatie. Kwaliteiten krijgen dan de ruimte en energie kan stromen waar het gaat over het bereiken van echte resultaten.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem gerust contact op. We zijn benieuwd of de Business Escape Room en de empowerZ aanpak jou aanspreken.

Met inspirerende groet,
Mede namens het empowerZ Team
Ab Groothedde

Overkomt jou dat ook?

Je bent verantwoordelijk voor een organisatie (onderdeel). Loop je steeds weer aan tegen dingen die NU je aandacht vragen? Verdringen urgente zaken van het moment steeds de echt belangrijke onderwerpen? Blijf je gevangen in de waan van de dag?

Zijn er te weinig vakbekwame professionals? Vragen medewerkers persoonlijke aandacht? Is er stijgend ziekteverzuim? Zijn er onderlinge conflicten? Klagen klanten? Krijg je het gevoel dat alles op jou neerkomt?

Wil jij

Flow in de organisatie? Gevoel dat je er samen voor staat? Dat het lopende werk goed gestroomlijnd is? Werk doen waar je een kick van krijgt?

Wat als

Wat gebeurt er als profs zelf gaan staan voor eigen verantwoordelijkheden? Welke energie geeft het als je echte doelen, die je allemaal belangrijk vindt, bereikt? Hoe zullen klanten persoonlijke aandacht ervaren?

Hoe voelen medewerkers zich als jij hen raadpleegt over hoe zij de organisatie omgeving ervaren? Welke boost geeft het hen als zij barrières, waartegen ze aanlopen, zelf kunnen en mogen wegnemen?

Durf jij te dromen?

Gebruik jij de komende tijd om barrières om te zetten in kansen? Ga jij het risico aan om het anders te doen? Ga je nadenken over wat jij en je medewerkers echt willen?

Durf je niet te dromen omdat je je afvraagt of je wensen wel bereikbaar zijn? Ben je bang dat je de grip kwijt raakt als je medewerkers laat meedenken?

Durf een stap te nemen!

Beslis NU!

In de Business Escape Room geeft empowerZ je de handreiking om jezelf te bevrijden uit de waan van de dag. Wil jij dat ook?

Ondernemers, directies, management, HRM professionals en consultants die ervan overtuigd zijn dat er nog veel is te winnen:

Vraag informatie of meld je aan voor empowerZ Business Escape Room.

Mled je interesse!

Ben jij de Prof die organisaties verder brengt?

Ben je intern HRM of P&O adviseur of adviseer jij bedrijven van buitenaf en je gelooft dat organisaties met medewerkers goud in handen hebben?

Wil jij jouw of andere organisaties helpen de energie en kwaliteiten die ieder bij de geboorte al meekrijgt te ontdekken en te ontwikkelen?

Doe mee met de Business Escape Room of volg de Leergang FacilitatorMeld je snel aan!

Meld je interesse!

Welk resultaat verwacht je?

Met het ontdekken van het geheim van Groei door Aandacht kun je de implementatie van de empowerZ aanpak binnen organisaties begeleiden. 

Met de organisatie en hun medewerkers ga je ontdekkingen doen die geweldige ontwikkelingen teweeg brengen.

Beschikbare energie wordt als vanzelf beter benut, met als gevolg:

  • Er wordt beter op elkaar ingespeeld
  • Kwaliteiten van elkaar worden ontdekt en gewaardeerd
  • Werken gaat energie opleveren
  • Barrières en problemen worden opgelost of weggenomen
  • Ziekteverzuim loopt terug
  • Resultaten worden beter
  • Klanten merken dat je verandert
  • En nog veel meer ………

Ga jij de uitdaging aan? Meld je aan!

Meld je interesse voor:
empowerZ Business Escape Room

en/of
Heb je nog vragen? Neem onderstaand direct contact op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.