Unieke kwaliteiten blijven vaak levenslang verborgen

Weet je wat mij zo’n pijn doet? Unieke kwaliteiten die iedereen bij de geboorte al meekrijgt, blijven vaak levenslang verborgen.

Ik ben Ab Groothedde. Business Coach bij empowerZ. Graag wil ik samen met jou, verborgen talenten laten groeien door aandacht.

Gebaseerd op wereldwijd onderzoek meet empowerZ de kwaliteitskenmerken, die van wezenlijk belang zijn en ten grondslag liggen aan wat leeft in jouw organisatie.

Aan de hand van de resultaten creëren we samen een gezonde dynamiek in jouw organisatie. Zo krijg je ruimte voor zelfsturing en groeikracht.

Wil jij ook dat leiderschap het beste haalt uit je mensen en je bedrijf? Wil jij ook verder groeien? Gun jezelf en je organisatie de kans om te groeien. Kijk op empowerZ.nl en maak een afspraak. Ik kijk er naar uit.

Heb jij wel eens een sprintje getrokken?

Heb jij wel eens een sprintje getrokken? Had je toen ook eerst teamoverleg met je benen, je hart en je longen?

Hoe zou je het vinden als dat ook binnen jullie organisatie zo natuurlijk vanzelf gaat? Kan dat eigenlijk wel?

De eOD laat zien hoe het met de vitale organen (de acht kwaliteitskenmerken) van je organisatie gaat.

Samen zoeken naar waar je goed in bent, en energie van krijgt, creëert ruimte openheid, erkenning en bewustzijn.

Als je die inzichten inzet voor waar je nog veel hebt te winnen, raak je op elkaar ingespeeld. Dat geeft verbinding. Je raakt in de flow! Het gaat steeds natuurlijker vanzelf.

Wil jij ook zo natuurlijk groeien? Vraag direct een gratis gesprek aan over hoe dat ook voor jouw organisatie werkt. empowerZ.

 

empowerZ

Zet organisaties in hun Kracht